20 42 22 44 [email protected]

Fysiske rammer

Havhøj ligger i Vesthimmerlands kommune med udsigt til Strandby, engdrag og fjorden. 2 km fra Limfjorden og Strandby. Der er 8 km til Farsø.
Havhøj er en moderniseret, tidligere landejendom med ca. 450m2 beboelse, og ca. 300 m2 med værksteder og aktivitetsrum. Endvidere er der et ‘botræningshus’ på 45 m2 i haven. Der er metal- og træværksted og et rum, hvor der er computere og som også bruges til kreativt hobbyarbejde og som filmrum. Der udover har vi et motionsrum/aktivitetsrum på 23 m2 med redskaber, bordtennisbord, motionscykel, boksepude og wii-spil m.m. Endelig er der et massagerum.

Der er en stor have med bålplads, trampolin, hængekøje, petanque- bold og gokartbane. Samt frugt- og grønsagshave.
Værelserne er fra 13 – 15 m2 og i haven er der et ‘Botræningshus’ på ca. 45 m2, som har et køkken alrum, samt soveværelse og toilet.
Æstetikken vægtes højt med f.eks. gode farvevalg inde og ude, og at der er rent, ryddet og vedligeholdt ect. Ligeledes vægtes det højt, at omgivelser ser familiære ud.

Fra seneste tilsynsrapport:
”Det er tilsynets vurdering, at tilbuddets fysiske rammer i høj grad understøtter beboernes udvikling og trivsel. Huset er velindrettet og med en god planløsning for målgruppen. Det vægtes at tilbuddet har fået bygget en udslusningslejlighed bagest i haven, hvilket optimerer bostøttetræningen for de beboere, som er på vej ud for, at bo for sig selv.”

Se vores aktiviteter her